Waarom Noene

AAN WIE WE DENKEN

NOENE®, INNOVATIEF MATERIAAL EN TECHNOLOGIE

NOENE® helpt je gewrichten te beschermen en verbetert je kwaliteit van leven met een dikte van slechts 1 millimeter en een gewicht van slechts 13 gram.

Waarom NOENE® Gebruiken

Voorhet Beschermt

NOENE®-producten (inlegzolen, hakken, handgrepen) absorberen en verwijderen tot 96% van de negatieve energie die door schokken en trillingen wordt opgewekt, waardoor het negatieve effect daarvan op het skelet- en spierstelsel wordt voorkomen.

Tijdens Verbetert de Prestatie

Tijdens sporttraining, dagelijkse activiteit of een drukke werkdag vermindert NOENE® het gevoel van vermoeidheid, moeheid en belasting van de gewrichten door de spieren efficiënter te houden en de weerstand tegen inspanning te verbeteren.

Na Verbetert Het Herstel

NOENE® helpt de hersteltijd te verkorten en u weer in uw ideale conditie te brengen voor volgende activiteiten.

SPORT

GENIET VAN UW SPORTACTIVITEITEN MET NOENE®

Bij specifieke sporten zijn problemen het gevolg van het herhaaldelijk absorberen van schokgolven van de voet op de grond of trillingen van de greep van een object gebruikelijk.

NOENE® is een eenvoudige, effectieve en duurzame oplossing voor professionele en amateursporters en voor wie af en toe wellness-gerichte activiteiten beoefent.

NOENE® SPORT producten zijn geschikt voor activiteiten zoals hardlopen, atletiek, trail running, voetbal, tennis, padel, en meer en extreme of duursporten zoals Ironman, triatlon, ultra trail, enz.

Ze zijn zeer dun en licht (ze zijn slechts enkele millimeters dik) en kunnen OVER, ONDER of IN DE PLAATS van de originele inlegzool worden geplaatst, zonder het gevoel van de pasvorm te veranderen.

DAILY

GENIET VAN UW DAGELIJKSE ACTIVITEIT MET NOENE®

Na een dag van activiteit, zelfs als die matig is, zijn er talrijke schokgolven die zich voortplanten van de enkels naar de halsstreek.

Deze kunnen acute hielpijn, periostitis, stressfracturen, gewrichtspijnen in de voeten, knieën, heupen, rug en zelfs in de basis van de nek veroorzaken.

De producten van de DAILY NOENE®-lijn zijn gemaakt van een innovatief materiaal dat schokken en trillingen absorbeert, verwijdert en voorkomt dat ze zich voortplanten. Ze zijn zeer dun en licht, met een dikte van slechts een paar millimeter en kunnen worden gebruikt met alle schoenen.

Het regelmatige gebruik ervan zorgt voor een hogere levenskwaliteit, zodat u ten volle van uw vrije tijd kunt genieten.

WORK

GENIET VAN ACTIEF WERK MET NOENE®

Traditionele inlegzolen kunnen de voet comfort bieden, maar door hun „verende werking“ accentueren ze de verspreiding van negatieve trillingen.

NOENE® inlegzolen kunnen u helpen om de werkdag beter aan te kunnen omdat ze hun rol van het filteren van negatieve golven en het beschermen van het lichaam perfect vervullen.

De voortdurende bewegingen en belastingen waaraan men tijdens de werkuren wordt blootgesteld, worden in belangrijke mate gevoeld wanneer de dag ten einde loopt en met nog grotere gevolgen de volgende dag, in de vorm van pijn in de benen en rugpijn en pijnen in het cervicale gebied.

WORK NOENE® inlegzolen lijn helpen u uw dagelijkse werktempo te handhaven.

BINNEN

EINDELOZE TOEPASSINGEN, EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

NOENE INSIDE® is niet zomaar een materiaal, maar een echte partner voor samenwerking en projectontwikkeling. Zowel rechtstreeks als via geselecteerde partnerschappen zijn NOENE®-experts voortdurend op zoek naar nieuwe toepassingen voor het materiaal om het volledige potentieel ervan te benutten.

Het gebruik ervan is veelzijdig: het is geschikt voor elke situatie waarin negatieve trillingen een schadelijke factor zijn voor het menselijk lichaam.

Daarom is het NOENE® INSIDE-logo in het leven geroepen. Om bedrijven te identificeren die ervoor kozen om de prestaties van hun producten te verbeteren door ons materiaal te gebruiken.

Het kan worden gecombineerd met veel producten om de prestaties en kwaliteit te verbeteren bij het maken van componenten en accessoires:

  • voor fietsen: sturen, handgrepen, handschoenen, zadels en inlegzolen
  • voor contactsporten: handschoenen, beschermers, elleboogbeschermers en kniebeschermers
  • voor sportartikelen: skateboards, snowboards, ski’s en skates
  • voor tennis: grips, tubulars, elleboogbeschermers en polsbeschermers
  • voor fitness: matten en machines
  • voor de orthopedische en gezondheidssector: inlegzolen, hakken, rolstoelen en beugels
  • voor schoeisel, mode, sport, ongevallenpreventie, fitness en skischoenen
  • VOOR ONBEPERKTE EXTRA MOGELIJKHEDEN

LEER MET WIE WIJ WERKEN

INLEGZOLEN OP MAAT

GEZONDHEID, REVALIDATIE EN WELZIJN VAN MENSEN

NOENE® INSIDE inlegzolen op maat voldoen aan de talloze behoeften op het gebied van gezondheid, revalidatie en welzijn van mensen.

De taak van NOENE® INSIDE inlegzolen op maat is van fundamenteel belang omdat ze de voet in staat stellen de juiste houding te behouden en zorgen voor een maximale bescherming tegen negatieve trillingen wanneer het materiaal zijn maximale compressie bereikt en dus fungeert als een stijf materiaal. Bovendien garandeert NOENE®-materiaal het door de specialist gewenste effect gedurende de hele levensduur van de inlegzool.

NOENE® INSIDE kan worden gebruikt en vrij worden gecombineerd met vormen en materialen, op basis van de expertise en ervaring van de orthopedisch technicus en de instructies van de arts.

NOENE® INSIDE inlegzolen op maat corrigeren fouten in de verdeling van het lichaamsgewicht en BESCHERMEN tijdens alle stadia van het contact, waardoor het ontstaan van pijn, die zich op verschillende plaatsen van het lichaam kan voordoen, zoals de rug, de knie, de heup en de enkel, wordt voorkomen. Er zijn veel verschillende pathologieën die het gebruik van een steunzool nodig maken. De meest voorkomende zijn platvoet, geproneerde voet, holvoet, aangeboren misvormde voet, hallux valgus, metatarsalgie, Mortons neuroom, hielspoor, fasciitis plantaris, hielontsteking, tendinitis, spier-peesontstekingen in de onderste ledematen (bijv. tibialis posterior en anterior) of voor mensen met circulatieproblemen.

De belangrijkste voordelen van de op maat gemaakte steunzolen met NOENE®, naast het bieden van pijnverlichting voor de voeten, enkels en benen, zijn een groot vermogen om overmatige druk op de voet te absorberen en de impact en dus de pijn te minimaliseren.